Home

SHOQATA E GRAVE NË LUFTË KUNDËR KANCERIT TË GJIRIT RENESANSA

Ne jemi për ju !

We for you

Themelimi

Me 4 Shkurt 2017, në Prizren u themelua “Shoqata e grave ne lufte kunder kancerit te gjirit-RENESANSA” si nevojë e madhe për të qenë hallkë e një zinxhiri si të grave të diagnostifikuara me kancer të gjirit po ashtu edhe të grave tjera të cilat duhet të kontribojnë në shëndetin e tyre si dhe familjarëve të tyre.

Missioni ynë

Vetdijesimi i femres per zbulimin e hereshem te kancerit te gjirit,fuqizimin e personave te diagnostifikuar me kancer te gjirit qe sa me lehte te perballojne trajtimeve te terapise,vetedijesimin e aneterve te familjes se personave te trajtuar nga kanceri i gjirit per mbeshtetjen maksimale te te trajtuareve nga kanceri i gjirit etj.

Race for the Cure

Shoqata jonë është anëtare e organizimit Race for the Cure ,ku ne e përfaqësojmë Kosovën , në mbarë botën

Linku :

https://www.thinkpinkeurope.org/Who-we-are/Think-Pink-Europe-members/Member/Id/99/Kosovo


Supporters
Labinot Gashi – Producer
Photo taken By

Rreth nesh

Për më shumë detaje rreth nesh mund të klikoni këtu

More About Us

Kontaktet

renesansa2017@gmail.com
(+383) 44 167 986

More Ways to Get In Touch

Adresa

Rr.Luigj Gurakuqi
Prizren
Republika e Kosovës

Direction and Maps

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s